Välkommen till Internet i studiecirkeln!


Här kan vi dela idéer och samarbeta online om olika ämnen, du väljer själv!
Nu är det Dela och samarbete inom folkbildningen som gör att våra resurser växer!
Du ser ämnesresurserna till vänster i sidpanelen. Klicka och undersök förslagen som finns inom de olika ämneskategorierna.
Handledningar och filmer som visar hur du kan använda verktygen Wikispaces och Symbaloo finns här nedan och på sidan "Hur använder jag..." till vänster i sidpanelen.För att använda resurserna behöver du inget konto. Men för att kunna dela med dig och bidra med egna resurser på sidan klickar du på "Join" längst upp på denna sidan. Har du gjort ett eget webmix med Symbaloo kan du lägga in den under resp ämne i sidpanelen till vänster. Du kan även göra en ny sida om du saknar något område/ämne. Men för att kunna göra det måste du registrera dig på Wikispaces.Här finns flera filmer som visar hur Wikispaces fungerar. Klicka på en knapp så öppnas filmen. Registrera dig. Därefter måste du bekräfta genom att svara på mailet som du får till den e-postadress.


Du kan börja en ny dialog/ämne på denna sida genom att klicka längst upp till höger enligt nedanstående:
Internet_i_studiecirkeln_Öppet_forum_för_samarbete.png

Där klickar du på "New post och skriver in ett ämne som du vill diskutera. Nedanför kan du se/läsa alla diskussionerna som nu pågår på sidan. Klicka på det ämne (subject) som du vill läsa. Då öppnas diskussionen och du kan själv kommentera.Subject Author Replies Views Last Message
Ämnesresurser? asapeter asapeter 3 210 Dec 12, 2012 by lenzar lenzar

Titta även in på Digitalkunskap.se Det är en guldgruva. Där hittar du ämnesanpassade digitala verktyg för cirkelledare och ledare.