Välkommen till Internet i studiecirkeln!


Här kan vi dela idéer och samarbeta online om olika ämnen, du väljer själv!
Nu är det Dela och samarbete inom folkbildningen som gör att våra resurser växer! Du ser ämnesresurserna till vänster i sidpanelen. För att bidra och dela med dig behöver du registrera dig på Wikispaces.

Gör ett konto på Wikispaces. Bekräfta genom att svara på mailet som du får till den e-postadress som du har registrerat.
Har du inte använt Wikispaces tidigare? Här finns flera filmer som visar hur Wikispaces fungerar. Klicka på en knapp så öppnas filmen.För att kunna arbeta med denna wikisida rekommenderar jag att du klickar på "Join" längst upp på sidan. Då kan du lägga till egna resurser.
Har du gjort ett webmix med Symbaloo lägg gärna in adressen till det under resp ämne i sidpanelen till vänster.Du kan börja en ny dialog/ämne på denna sida genom att klicka längst upp till höger enligt nedanstående:
Internet_i_studiecirkeln_Öppet_forum_för_samarbete.png
Där klickar du på "New post och skriver in ett ämne som du vill diskutera. Nedanför kan du se/läsa alla diskussionerna som nu pågår på sidan. Klicka på det ämne (subject) som du vill läsa. Då öppnas diskussionen och du kan själv göra inlägg.Subject Author Replies Views Last Message
Ämnesresurser? asapeter asapeter 3 211 Dec 12, 2012 by lenzar lenzar
Det finns även en wiki som heter Nätpedagogik i studieförbund. Där samlas exempel på olika webverktyg som kan vara användbara.


Titta även in på Digitalkunskap.se Det är en guldgruva. Där hittar du ämnesanpassade digitala verktyg för cirkelledare och ledare.